WAR OF THE ROSES ´´Divorce Party´

Zaterdag 29 februari 2020, de maand van het schrikkeljaar....

Schrik niet, Maar wij van Club KISS doen het in 2020 net even iets anders....
Normaal vieren we in de maand februari Valentijnsdag, maar wij komen met iets dat niet abnormaal is in deze scene... namelijk met

WAR OF THE ROSES ´´Divorce Party´

Vele onder ons kennen het wel of hebben er wel eens mee te maken gehad, dat je het net gegeven bosje bloemen door de kamer ziet vliegen, deuren die te hard worden dicht gesmeten, kortom de roze bril is af.

Een second LOVE, een tweede kans met iemand die wel de juiste interesses heeft als jou, open-minded in het leven staat, iemand waar je aan kan geven en van kan nemen zolang er nog maar kriebels blijven bestaan voor en naar elkaar.

Kan jij je in dit bovenstaande rijtje vinden en heb jij je nieuwe LIEFDE weer terug gevonden, vier dan met ons op zaterdag 29 februari 2020 het thema de WAR OF THE ROSES ´´Divorce Party´´ in onze eigen geheel vernieuwde club;

Club KISS zal wederom worden omgetoverd passend bij het thema en zullen jullie gaan verwennen met allerlei lekkere hapjes, en een geweldige line up, entertainment en verschillende play area's.

Jullie zijn van harte welkom op zaterdag 29 februari 2020
van 21:00 t/m 04:00 uur in
Club KISS
Sint Lenaartseweg 3
2320 Hoogstraten (BEL)

In onze club hanteren we een all in concept,
Entree prijzen zijn voor;
Koppels €120,-
Single dame €50,-
(Alleenstaande heren zijn niet toegestaan) !!!

Wat de dresscode betreft, gebruik jullie eigen fantasie en creativiteit binnen het thema. De kleuren rood, roze en zwart kunnen worden aangehouden als basis.
Dus heb je de opening moeten missen, mis deze eerste editie van het jaar 2020 dan zeker niet en haal je tickets via onderstaande button!