COMING UP


7 Kisses from RIO

De succesformule van KISS Events wordt voor de 3de keer voortgezet in de gezelligste en spraakmakende Dancing van de Benelux, namelijk Erotic Palace 7Sins Maaseik België.  Ook ditmaal hebben we een leuk thema bedacht; 7 Kisses from RIO

7 KISSES FROM RIO

ZONDAG 9 JUNI 2019

Als we aan Rio denken, denken we aan strand, tropische temperaturen, zomercarnaval, cocktails en opzwepende muziek!!

Wat weinig mensen weten is dat Rio een Nederlands tintje heeft, en wel dat ondeugende tintje en het bruisende nachtleven.
Het nachtleven bruist nergens zoals in RIO, Maar wanneer we 7 Kisses from RIO naar Erotic Palace 7Sins Maaseik halen zal dit na zondag 9 juni 2019 anders zijn.

Ik denk niet dat er een plek is waar het nachtleven zo bruist als in Rio. Maar op zondag 9 juni 2019 trekken we vanaf de middag met z´n alle naar Erotic Palace 7Sins Maaseik om daar te dansen. Iedereen staat dan gezellig buiten in de spraakmakende en Botanische tuin cocktails of biertjes te drinken met heerlijke versnaperingen en ongegeneerd met z’n achterwerk te schudden op de meest zwoele muziek die we zullen genieten van bekende dj´s uit de erotische scene; DJ Jean - Ruben Vitalis - dj ko-c - DJ JJ - Dj Jack Black - Pedro - Return & Pascal Dee

Slechts één tip, Zorg dat je de volgende dag niet al te vroeg je bed uit hoeft, want wanneer de zon weer onder gaat en de temperaturen zullen dalen gaat het binnen in de club nog even door tot in de nachtelijke uurtjes.
Hosting wordt voldaan door; Alex & Ilona.
De deuren van Erotic Palace 7Sins zijn geopend van:
15:00 uur tot en met 3:00 uur.
Entree prijzen zijn all inclusief; drank - hapjes - parkeren -locker - gebruik mogen maken van alle luxe aan faciliteiten deze Erotic Palace 7Sins te bieden heeft á €60,- per persoon.

Kaarten zijn te verkrijgen aan de club of bovenstaande link.
Toegang is uitsluitend vanaf 21+ voor koppel & Single dames, heren alleen welkom vergezeld met een koppel, single mannen kunnen geweigerd worden. (mannen in groepsverband worden niet toegelaten)

Dresscode vanaf binnenkomst;
Dress to impress: maar denk hierbij wel aan het thema zomer carnaval.

Adres: Erotic Palace 7Sins Maaseik
Herenlaakweg: 64 3680 Maaseik (België)